باتری میتسوبیشی پاجرو

باتری میتسوبیشی پاجرو
4.8
(94)

آنچه در مورد باتری مناسب میتسوبیشی پاجرو باید بدانید

باتری فابریک میتسوبیشی پاجرو چند آمپر است؟

شرکت خودروسازی میتسوبیشی بر روی پاجرو باطری 12 ولت و 90 آمپر نصب میکند. بر روی این خودرو باتری 70 و 80 آمپر هم قابل نصب است.

طول عمر باطری میتسوبیشی پاجرو

باطری بر روی ماشین میتسوبیشی پاجرو در حدود دو تا سه سال کار میکند. البته این مدت با توجه به شرایط نگهداری باطری و نوع استفاده از باطری تغییر میکند.

بهترین باتری مناسب میتسوبیشی پاجرو

بهترین باطری مناسب میتسوبیشی پاجرو از نظر کیفیت و آمپر باطری 90 آمپر اتمی برنا باتری میباشد.

نشانه های خراب شدن باطری میتسوبیشی پاجرو

  • استارت نزدن ماشین بعد از این که ماشین چند ساعت میخوابد.
  • قطع شدن برق از مشت آمپر.
  • سنگین استارت زدن.

از نشانه های خراب شدن باطری میتسوبیشی پاجرو هستند.

باتری میتسوبیشی پاجرو چند آمپر است؟

مشخصات باتری مناسب خودروی میتسوبیشی پاجرو

اگر به دنبال باطری مناسب برای خودروی میتسوبیشی پاجرو هستید در ابتدا باید بدانید چه آمپری برای آن مناسب است.

برای خودرو میتسوبیشی پاجرو باطری 90 آمپرساعت پیشنهاد میشود.

باتری میتسوبیشی پاجرو

مشخصات باتری ماشین میتسوبیشی پاجرو

  • ولتاژ : 12 ولت (V)
  • آمپرساعت :  90 آمپر (AH)
  • حداکثر فضا برای باتری ( طول×عرض×ارتفاع ) : 37.7*17.5*19  سانتی متر (CM)
  • نوع باتری : هر دو نوع اسید شارژ و سیلد را می توان نصب کرد.

بهترین نوع باتری میتسوبیشی پاجرو کدام است؟

باتری ها بر اساس ساختار به دو نوع تقسیم می شوند. سیلد و غیر سیلد ( اسید شارژ ) که به آنها اتمی و معمولی هم گفته می شود. این باتری ها با توجه به تفاوت هایی که در ساختار دارند، در مقایسه با یکدیگر مزایا و معایبی هم دارند.

تعمیرکاران با توجه به ویژگی های متفاوتی که باتری  های اسید شارژ و سیلد دارند، در خصوص انتخاب آنها برای خودروها همواره اختلاف نظرهایی داشته اند. برخی از آنها با توجه به این که شرکت سازنده، باتری نوع اسید شارژ را روی این خودرو  نصب می کند، توصیه می کنند که این نوع باتری مناسب ترین باتری میتسوبیشی پاجرو است.

ویژگی های باتری های اسید شارژ و سیلد

باتری های سیلد و اسید شارژ در ویژگی هایی نظیر وزن، قدرت استارت و شیوه نصب مشترک هستند اما تفاوت هایی دارند؛

قیمت باتری اسید شارژ پایین تر از قیمت باتری سیلدی است اما نیاز به بررسی و نگهداری دارد. شش درب کوچک دایره ای روی سطح این نوع باتری وجود دارد که می بایست راننده چند وقت یک بار آنها را باز کرده و در صورت مشاهده کاهش سطح اسید (الکترولیت) باتری ، به آن آب مقطر اضافه کند.

باتری های سیلد گران تر هستند اما به دلیل اتمی بودنشان بیشتر عمر می کنند و در عین حال نیاز به بررسی دوره ای هم ندارند. نشانگر یا به اصطلاح چشمی به کار رفته در سطح بیرونی این نوع باتری، راننده را از سطح اسید موجود در باتری مطلع می کند؛ دلیل عدم نیاز به بررسی دوره ای این نوع باتری هم همین است.

حد اکثر آمپر باطری برای میتسوبیشی پاجرو

توجه داشته باشید که بر روی میتسوبیشی پاجرو باطری تا 90 آمپر میشود نصب کرد ولی بیشتر از باطری 90 آمپر به هیچ وجه بر ای میتسوبیشی پاجرو توصیه نمیشود.

نشانه های تمام شدن عمر باطری میتسوبیشی پاجرو

  • استارت نخوردن ماشین و روشن نشدن.
  • نیامدن برق پشت آمپر.
  • تق تق کردن استارت موقع استارت زدن ماشین.

گارانتی باتری برنا

در مورد باطریهای ایرانی تمام گارانتیها شرکتی میباشند. یعنی شما از هر کجا این باطری را خریده باشید برای استفاده از گارانتی باید به نمایندگی برنا باتری در تهران  مراجعه کنید. این روزها با تدابیری که اندیشیده شده است شرکتها موظف به ارائه گارانتی به بهترین شکل و کمترین مشکل برای مشتری شده اند و شرکتهای داخلی اگر معتبر باشند مثل صبا باتری، سپاهان باتری، برنا باتری گارانتی را انجام خواهند داد.

باطری اصلی ماشین میتسوبیشی پاجرو را از کجا بخریم؟

شرکت تولیدی برنا باتری در سال 1369 با توجه به كمبود شديد باتري خودرو در كشور و در شرايطي كه تنها يك توليد كننده باتري خودرو دولتي در كشور وجود داشت تاسیس و از سال 1373 به بهره برداری رسید.

به دنبال استقبال چشمگير مصرف كنندگان از كيفيت محصولات توليدي برنا باتری و همزمان با افزايش تقاضاي باتري در كشور، اين شرکت به طور مستمر اقدامات و تمهيدات لازم را در زمينه افزايش كمي و كيفي توليدات و تنوع محصولات خود بعمل آورده و به منظور كامل شدن زنجيره توليدات اعم از پوسته باتري، صفحات سربي و… چندين واحد توليدي جديد به واحدهاي قبلي افزود و در حال حاضر مجموعه كارخانجات برنا باتري به يك مجتمع عظيم صنعتي و ارزشمند انواع باتري خودرو در کشور تبديل گرديده است.

برای میتسوبیشی پاجرو باتری 90 آمپر برنا باتری مناسب است.

با توجه به کیفیت بسیار بالای برنا باتری نسبت به باقی برندها، برنا  باطری گزینه مناسبی خواهد بود.

ما در تلاشیم تا به صورت تمام وقت و در تمامی ایام خدمات فروش اینترنتی برنا باتری را ارائه دهیم.

تمامی خدمات ما با ارسال و نصب رایگان در محل خواهد بود درنتیجه خرید باتری برنا  به صورت اینترنتی باعث صرفه جویی در وقت و هزینه شما خواهد شد.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

بین 1 تا 5 ستاره نمره دهید

عضو شوید
آگاه شوید
guest
4 نظرات
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین رای
فید بک نظرسنجی داخل متن
مشاهده تمام نظرات
کاشفی
کاشفی
3 سال پیش

سلام
وقتتون بخیر مزاحمتون شدم که بپرسم باتری ایرانی برای ماشین های خارجی مناسب هست؟

باتری برنا
باتری برنا
در جواب  کاشفی
3 سال پیش

سلام دوست عزیز بله برندهای ایرانی نیز از کیفیت خوبی برخوردار هستن.

سمانه
سمانه
2 سال پیش

عناصر تشکیل دهنده باتری از نظر کیفی چه تفاوتی با هم دارند؟

باتری برنا
باتری برنا
در جواب  سمانه
2 سال پیش

با سلام
عناصر تشکیل دهنده باتری به تفکیک ریز قطعات و جزئیات به شرح زیر می باشند:
پوسته :
تشکیل شده از یک باکس پلاستیکی ازجنس پلی کربنات که به صورت سخت تولید می شود و تحمل ضربات محکم را دارا می باشد و بسته به ولتاژ باتری تعداد سلولهای آن (خانه های آن ) کم وزیاد می شود.
یک باتری۱۲v دارای ۶ (خانه ) سلول می باشد. اصول استاندارد ساخت باتری خودروی اتومبیل برای هر خانه ۲v را در نظر گرفته شده است.
درب:
هر باتری دارای ۶ درب می باشد. دربها در محل سوراخ مخصوص ریختن الکترولیت نصب می شوند و بر روی آنها یک سوراخ سوزنی ریز وجود دارد.
این سوراخ جهت تخلیه گازهای تولید شده در خانه های می باشد.
نشانگر:
قطعه ای است استوانه ای که از درون الکترولیت ودر خانه باتری قرار گرفته و از طرف دیگر از روی صفحه ساخته شده بالایی قابل مشاهده می باشد.
که درون استوانه یک گوی سبز رنگی به نسبت چگالی اسید ۱۲۷۵ درجه ساخته شده یعنی زمانی که میزان الکترولیت که بصورت استاندارد بایستی ۱۲۷۵ درجه باشد درون باتری ریخته شود گوی سبز رنگی به سطح آب آمده ورنگ سبز آن کاملاٌ مشهود می باشد.
حال هر چه اسید الکترولیت کمتر شود یعنی اسید سولفوریک که به صفحات مثبت ومنفی بچسبد و آبی که به صورت آب مقطر درون باتری باقی می ماند گوی به استوانه فرو می رود و رنگ سبز بصورت رنگ سیاه دیده می شود. پس با این نشانگر می توان وضعیت آن را فهمید.
شارژ
نیمه شارژ
یا دشارژ
قطب مثبت:
قطب های باتری یا برجک های باتری از سرب تشکیل شده است این قطبها از بالا از در پوش پوسته باتری بیرون زده واز داخل به صفحات مثبت داخلی نصب شده قطب مثبت از نظر قطر بزرگتر از قطب منفی می باشد.
قطب منفی:
قطب منفی هم همانند مثبت از سرب تشکیل شده و از درپوش پوسته باتری بیرون زده واز داخل به صفحات منفی داخلی نصب شده قطب منفی از نظر قطر از قطب مثبت کوچکتر است.
صفحات منفی Negative plates:
صفحات مثبت ومنفی از دو قسمت تشکیل می شوند یکی ماده فعال آن صفحه ودیگری اسکلت اصلی جنس ماده فعال صفحات منفی در حالت شارژ کامل pbo می باشد برای تهیه این صفحات وصفحات مثبت ابتدا یک اسکلت فلزی سبک تهیه می کنند.
جنس این اسکلت معمولا ٌاز آلیاژ سرب می باشد بعلت افزایش مقاومت وسهولت در هنگام ریخته گری آن درصدی کلیسیم وآنیموان به آن اضافه می شود بعلت نفوذ بهتر الکترولیت در صفحات منفی ومثبت بهتراست این صفحات حالت اسفنجی داشته باشد.
بعلت قرار دادن ماده فعال بین شبکه های اسکلت آن را به صورت خمیر تهیه کرده و شبکه اسکلت عبور می دهند. سپس آن را در کوره های مخصوص خشک می نمایند.
رنگ صفحات منفی خاکستری وتعداد آن در هر خانه باتری یکی بیشتر از صفحات مثبت آن خانه می باشد.
صفحات مثبت Positive Plates:
جنس ماده فعال صفحات مثبت در زمان شارژکامل دی اکسید سرب pbo2 میباشد که این صفحات به رنگ قهوه ای سوخته یا قهوه ای مایل به قرمز می باشند. هر صفحه مثبت بین دو صفحه منفی قرار میگیرد بنابراین تعداد آنها یکی کمتر از تعداد صفحات منفی در آن خانه می باشد.
به همین دلیل میزان مصرف شدن صفحات مثبت بیش از صفحات منفی می باشد.
توجه: در گذشته هنگامی که مصرف کننده باتری را خریداری میکرد لازم بود قبل از استفاده روی خودرو و آنها به دستگاه شارژ متصل کرده تا شارژ شود.
امروزه تغییر در نحوه ساخت صفحات مثبت و منفی دیگر به شارژ اولیه احتیاج نیست.
به این ترتیب که امروز جنس صفحات مثبت ومنفی هر دو از اکسید سرب pbo می باشد.
در کارخانه پس از تکمیل فرآیند ساخت، الکترولیت افروزده می شود پس آن زیر دستگاه شارژ قرار می دهند که پس از شارژ کامل، الکترولیت تخلیه شده و باتری بصورت خشک تحویل فروشگاه می گردد و پس از خرید بایستی الکترولیت داخل باتری ریخته شود ودیگر نیاز به شارژ ندارد و آماده استفاده می باشد .
درپوش:
درپوش باتری از جنس پوسته آن می باشد و پس از چیدن صفحات درون پوسته اصلی، درپوش روی پوسته شده و درب های باتری روی این درپوش بسته می شوند.
الکترولیت:
الکترولیت تشکیل شده از یک حجم اسید سولفوریک غلیظ +۳ حجم آب مقطر که پس از ترکیب وخنک شدن بایستی مورد استفاده قرارگیرد. چون زمان ترکیب آب مقطر با اسید سولفوریک دمای الکترولیت به نقطه جوش ۱۰۰درجه می رسد.
صفحات عایق:
صفحات عایق داخل باتری که بین صفحات قرار دارد ممکن است از جنس پشم شیشه و صمغ، کائوچو، فایبر گلاس و رایج ترین آنها که در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرد از جنس P.V.C (پلی کلریدونیل) می‌باشد.

4
0
نظر شما برای ما مهم است، لطفا دیدگاه خود را بفرماییدx
تماس با ما و سفارش باتری